Een krachtige partner

Innovatieve oplossingen realiseer je alleen door elkaars kennis te delen.

Zakelijke diensten

Bogro is de laatste jaren uitgegroeid tot een volwaardig partner bij veel bouwbedrijven, zowel groot als klein. Dat biedt niet alleen kansen, maar geeft ook verantwoordelijkheden waar wij niet voor weglopen.

Samenwerkingsverbanden met onze opdrachtgevers worden daardoor steeds belangrijker. Daarom denken wij in een zo vroeg mogelijk stadium mee met onze opdrachtgevers om een zo hoog mogelijke kwaliteit te realiseren.

Woningbouw

Advies op maat


Voor de afdeling woningbouw is geen uitdaging te groot. Of het nu gaat om honderden woningen met stadsverwarming of nul op de meter woningen met warmtepompen.

De afdeling woningbouw is verantwoordelijk voor grote en diverse projecten. Wij kunnen samen met een opdrachtgever in een bouwteam vanaf nul een werk opzetten of vanuit een bestek werken.

Met Bogro haalt u een uiterst betrouwbaar en kundige partner in huis die u nooit in de kou laat staan.

https://bogrobv.nl/uploads/schermbogro_1_20170717_065552.png
bim-for-facility-management_1_20170120_151552

BIM & LEAN

Het nieuwe werken


Bij bouwprojecten wordt er steeds meer verlangd van betrokken partijen in de voorbereiding. De voornaamste reden hiervoor is het reduceren van de faalkosten in de uitvoering. Bogro optimaliseert de uitvoeringstijd door middel van LEAN-planningen.

Tevens zorgt het gebruik van de BIM-methodiek en de bijhorende 'tools' als Revit en Arkey voor goede uitge├źngineerde installaties die voor minder conflicten zorgen op de bouwplaats.

Utiliteit

Geen problemen, maar uitdagingen


Op de afdeling utiliteit worden al sinds jaar en dag verbouwingen, renovaties en nieuwbouw van utiliteitsprojecten verzorgd. Zoals kantoorgebouwen, scholen, studentenhuisvestingen, sporthallen, multifunctionele accommodaties en collectieve voorzieningen voor wooncomplexen.

Van advies tot ontwerp, van engineering tot uitvoering en overdracht aan de gebruikers, verzorgen wij installaties voor verwarming, koeling, airconditioning, ventilatie-/ luchtbehandeling en regeltechniek.

Zowel traditionele installaties met CV-ketels en radiatoren als moderne, duurzame installaties met energieopwekking middels warmte- en koudeopslag.

Van warmtepompen en laag temperatuur warmte- en hoog temperatuur koude afgiftesystemen, ventilatiesystemen met sturing op basis van luchtkwaliteit (CO2) en hoog rendement warmteterugwinning, airconditioning met hoog COP en de nieuwste digitale regeltechniek en gebouw beheersystemen (GBS).

https://bogrobv.nl/uploads/stieltjesweg2723fview6_resize_1_20170713_110800.jpg
Bogro-Services


Grip op installatie sinds 1978

Renovatie

Van kerken tot woning revitalisatie

Bogro voert renovaties van klein tot groot uit. Dit kan voor woningcoorporaties zijn waarbij we in een tijdsbestek van bijvoorbeeld een jaar in diverse flats de cv-installatie vernieuwen of aanpassen. Dit kan het vervangen van een verroeste radiator zijn of het verwijderen van een moederhaard.

Een andere tak van renovatie is het maatwerk voor bijvoorbeeld de vloerverwarming in een kerk of het realiseren van brine-water warmtepompen in een oude school welke omgebouwd wordt naar appartementen.

https://bogrobv.nl/uploads/160628-fe0659-fredernst-30cm_1_20170717_081143.jpg
https://bogrobv.nl/uploads/kerk_1_20170717_080144.jpg
Urbanuskerk
https://bogrobv.nl/uploads/img_4036_1_20170717_114440.jpg

Beheer & onderhoud

Onderhouden, beter dan repareren

Om te waarborgen dat uw installatie naar behoren functioneert heeft deze onderhoud nodig. Bogro is uw partner als het gaat om het ontzorgen in het onderhoud van uw installaties. Bogro biedt op maat gemaakte onderhouds- en servicecontracten aan voor zakelijke klanten met een pand in eigen beheer of voor vastgoed ondernemingen die het onderhoud graag willen uitbesteden.